x

UBISTVO NA ADI HUJI Milomir Marić: Loše mi je poslije ubistva druga!

BEOGRAD - Zoran Todorović (48), kog je u četvrtak na Adi Huji u Beogradu ubio kum Aleksandar Jović (31), sahranjen je na groblju Zbeg u Borči. Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina Zoranovih prijatelja, rođaka, komšija, kolega... Neutješna je bila Zoranova majka, kao i njegova djeca.

Svima pomagao

 

- Sine, pusti majku tu da legne - kukala je majka. Njene jecaje prekidala je Zoranova kćerka, koja je slomljena dozivala oca.

 

Todorović je bio dobar prijatelj s novinarom Milomirom Marićem, koji nije bio u stanju da prisustvuje sahrani.

 

- Nisam bio jer mi nije bilo dobro. Zoran mi je bio baš dobar prijatelj. Često smo se viđali i prosto ne mogu da vjerujem da je ovako nastradao - kaže Marić.

 

On dodaje da je mnogo znao o Zoranu.

 

- Bio je neobičan čovjek. Pravi Robin Hud. Uspijevao je da pobjegne iz najčuvanijih zatvora svijeta u Parizu i Švajcarskoj. To su bile spektakularne akcije dostojne holivudskog filma. Bilo mi je drago što je Zoran uspio da napravi jedan drugi život od onoga koji je vodio u mladosti. Napravio je čitav jedan grad u Krnjači. I da strada tako, s molerom, kumom - rekao je Marić i dodao:

 

- Mnogo mi ga je žao, bio je veoma šarmantan. Sve ga je zanimalo, volio je da se šali. Mnogima je pomagao, posebno onima s kojima je radio.

 

Odlazak legende

 

O tome kakav je Todorović bio govori i činjenica da je mnogo njegovih prijatelja i saradnika došlo da ga isprati na put bez povratka.

 

- Legendo, niko od nas ne može da vjeruje. Mislimo da je ovo samo ružan san, iz koga ćemo se sutra probuditi i vidjeti te kako nam govoriš da je sve ovo bila šala - rekla je jedna od Todorovićevih saradnica.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.