x

UGAĐA JAKOVU: Seka sama brine o sinu!

Pjevačica Seka Aleksić jučer je proslavila tačno šest mjeseci od kada je na svijet doša njen sin Jakov. Kako je vrijeme lijepo, mama i sin su čitav dan uživali na suncu šetajući dvorištem njihove velelepne vile u Staroj Pazovi.

Fotograf „Alo!” uslikao je Seku preko zidina vile smještene daleko od gradske vreve kako sa Jakovom uživa u dvorištu. Nakon što je presvukla i nahranila sina, pjevačica je izašla napolje i nasljednika ušuškala u kolica, pa je sve bilo spremno za njihovu vožnju po suncu i čistom vazduhu.

 

Kako se pjevačica još zvanično nije vratila iz medijske ilegale, u kojoj uveliko priprema novi album, ona sada koristi svaki trenutak da bude sa sinom jer će ga se u narednom periodu uželjeti. Ono što se moglo primijetiti jeste to da Seka sama brine o Jakovu, kako za pripremanje hrane i presvlačenje, tako i za podešavanje kolica i šetnje. Za razliku od svojih koleginica koje mnogo manje zarađuju od nje, a imaju dadilje, kod Seke to nije slučaj.

 

- Seka je toliko dugo željela dijete da uživa u svakom momentu koji provodi sa Jakovom. Njoj ne pada teško da se budi noću, priprema mu hranu i brine o njemu sve vrijeme. Ona čak pere i pegla njegovu garderobicu, igra se sa njim i šeta ga koliko god da je umorna. Trenutno joj niko, osim Veljka, ne pomaže kada je riječ o Jakovu, ali će to uskoro morati da se promijeni. Kako završava novi album, čija je promocija očekuje u aprilu, kao i gostovanja, Seka će morati da angažuje dadilju, što joj teško pada - kaže naš izvor blizak pjevačici.

 

- Ona je prethodnih nekoliko dana snimala spotove za nove numere i svaku pauzu je koristila kako bi sjela u auto i došla da vidi Jakova. Teško joj pada razdvajanje od njega i svi su zabrinuti kako će odlaziti na nastupe jer ne želi da propusti nijedan sekund njegovog odrastanja. O Jakovu će u narednom periodu brinuti bebisiterka, koju Seka uveliki bira - objašnjava naš izvor.

 

Da je spremna da ponovo stane na binu, uvjerile su nas fotografije na kojima se jasno vidi da je pjevačica svoju linju dovela do savršenstva. Aktivni treninzi, boks i poseban režim ishrane urodili su plodom. Seka je za laganu šetnju sa Jakvom odabrala papuče sa krznom i usku crnu haljinu, koja je otkrila njeno zategnuto tijelo. Bez šminke, Seka je stavila naočare i sve vrijeme nešto pjevušila sinu. Čak i kada je zaspao u kolicima, ona ga je samo malo bolje pokrila i nastavila da mu tepa.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.