x

UHVAĆENI ZAJEDNO: Poslije skandala i ljubavnih poruka Lukas i Sevićka se sada i sastali tajno! (FOTO)

Aca Lukas se prije desetak dana ponovo susreo s pjevačicom Anom Sević. Oni su viđeni u crnogorskom klubu ``Platinum`` u Porto Montenegru, gdje je u istom periodu boravila i njegova zvanična supruga Sonja.

Lukas i Sevićka su trenutno u žiži skandala zbog svoje navodne ljubavne romanse i SMS poruka koje mu je Ana slala, a koje su pojedini mediji objavili kao autentične. Pjevačica mu je, navodno, tada pisala da joj je teško i da je on ponovo u njoj probudio velika osjećanja.

 

Kada su u medijima objavljene Anine SMS poruke, njen suprug Darko Lazić kačio je njihove porodične fotografije i snimke, želeći da demantuje romansu svoje žene. Lukas i Sevićka se nisu oglašavali, međutim, ipak tajno su se vidjeli.

 

- Aca se dogovorio da se nađe sa jednim gazdom kluba iz Makedonije sa kojim godinama sarađuje. Pozvao je Anu da mu pravi društvo i otišli su u klub ``Platinum``. Iako je Sonja u to vrijeme bila u istom mjestu, on nije mario, već je pristao da se vidi sa mlađom koleginicom - priča izvor.

 

Gazda kluba se iznenadio kada je video sa kim je folker došao, jer je bio ubijeđen da su te priče samo tračevi:

 

- Čovjek je bio u čudu kada je video Lukasa i Sevićku zajedno. On poznaje Darka jer je i sa njim sarađivao, pa mu je bilo malo neprijatno. Ipak, nije želio da komentariše - prepričava situaciju izvor.

 (Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.