x

UKUĆANI ŠOKIRANI: Učesnica Parova na ivici smrti!

Budući da rijaliti šou „Parovi“ otkriva i najmračnije tajne učesnika, kako kroz poligraf, tako i kroz izjave samih ukućana, Vesna Rivas je još jedna u nizu koja je ispričala potresnu priču.

Ona do sada nije iznosila detalje u vezi sa situacijom koja je mogla biti kobna po njenog supruga i nju, ali je riješila da podijeli sa ukućanima trenutak za koji je mislila da joj je posljednji u životu. Naime, ona je ispričala širokom auditorijumu da je malo falilo da pogine sa svojim bivšim suprugom Draganom, na šta su svi zanijemili.

 

Vesna, koja je poznata kao žena bez dlake na jeziku, otkrila je da ih je polovina automobila u kojem je bila sa mužem dijelila od toga da slete u provaliju. Dok su se jednom prilikom vozili kroz Gorski kotar, automobil je proklizao i samo jednom polovinom stajao na zemlji, a drugom iznad provalije.

 

- Samo smo zatvorili oči i očekivali najgore - rekla je Vesna, koja tvrdi da ih je čudo spaslo i dodaje da je nevjerovatno kako strah može uticati na čovjeka.

 

- Samo brežuljak nas je spasao. Ja sam se bukvalno upiškila od straha, a Dragan je povraćao - priseća se Vesna, koja taj dan nikada neće zaboraviti.

 

- Nakon tog dana, Vesna duži vremenski period nije mogla da dođe sebi. Bilo je potrebno vrijeme da se oporavi jer je pretrpjela veliki strah koji se desio tako brzo, za svega nekoliko sekundi. Nismo svjesni da jedan djelić sekunde može promijeniti sve, dok ne osjetimo na svojoj koži, i hvala bogu što se tako završilo. Njen sin Petar je bio najsrećniji tada, a Vesna kad god priča o tome osjeća nevjerovatnu težinu u grudima. Bitno je da to ostavi iza sebe kao deo prošlosti i da borbeno gura dalje, ona je jaka žena - priča naš izvor blizak učesnici rijalitija.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.