x

ULAZIM U RIJALITI DA VRATIM DIVNU: Bivši muž Divne DNK spreman da napravi RUSVAJ, Marko će poludjeti kada ga vidi!

Almir Asanović, prvi Divnin muž, kaže da je potpisao ugovor sa ``Pinkom`` i da jedva čeka da uđe u ``Zadrugu`` i ``vrati Divnu``. Divna je Almira ostavila 2014. i za životnog saputnika odabrala Marka Kocića sa kojim je sada u rijalitiju. Njih dvoje, kao što je poznato, imaju i dijete, ali se Almir, očigledno, ne miri sa tim da je izgubio Divnu. 

- Potpisao sam ugovor sa ``Pinkom`` da uđem u ``Zadrugu``. Čekam kao ozeblo sunce da odem tamo. Znam da će se Divna upiškiti kada me bude vidjela, neće znati šta ju je snašlo. Reći će: ``I ovaj klošar došao``. Ja ću da je pitam kada sam je tukao, kada sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sjednem za onaj sto i da pričam sa Mikijem iz Kupinova, a ona će da se žali Drvetu što su me primili kada sam je tukao. Znam ja nju - ispričao je Asanović koji je dodao da će sve uraditi da povrati Divninu ljubav.

 

- Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pjevaću joj serenadu, kuhaću joj kafu. Reći ću joj: ``Dođi da te poljubim, mače moje``. Neću da vičem na nju. Ja ću da joj kažem: ``Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu``, a Marko će da se izbeči. Ma ima da poludi! A ja ću da mu kažem: ``Šta si se izbečio?`` - zaključio je Almir.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.