x

UŽAS U GORAŽDU: Majka gledala kako joj motor ubija djecu!

Sedmogodišnja djevojčica iz Novog Goražda je poginula, a njena petogodišnja sestra i dvogodišnji brat su povrijeđeni kada ih je na trotoaru udario motocikl kojim je upravljao državljanin Srbije Vukašin Ćurčić (27).

Prema nezvaničnim informacijama do saobraćajne nesreće je došlo kada je motociklista zbog brze vožnje izletio u krivini sa saobraćajnice i udario djecu koja su bila na trotoaru, piše Glas Srpske.

 

Nesrećna djevojčica je od zadobijenih povreda nastradala na licu mjesta. Njenoj sestri i bratu ljekarska pomoć ukazana je u bolnici Goražde odakle je maloljetnica prevezena u fočansku bolnicu.

 

Sve se odigralo na očigled majke mališana koja je sa njima hodala trotoarom.

 

Prema izjavama očevidaca, djevojčica koja je stradala krenula je sa majkom u školu.

 

- To je bilo strašno. Izgubio je kontrolu i izletio s puta. Pokosio je djecu. Mislio smo da su svi mrtvi - kazao je jedan od prisutnih na mjestu nesreće.

 

Ljekar u kantonalnoj bolnici Goražde u koju su primljeni povrijeđeni maloljetnici, Azra Mukanović-Alihodžić rekla je da preminula djevojčica imala teške povrede glave.

 

- Ona je u bolnicu dovezena bez znakova života. Pokušali smo reanimaciju ali nažalost bez uspjeha - kazala je Mukanović-Alihiodžić.

 

Prema njenim riječima druga djevojčica bila je svjesna, a nakon pregleda hirurga upućena je na dalje liječenje u bolnicu u Foči radi detaljnijeg pregleda.

 

- Nakon pregleda naših ljekara povrijeđenom dječaku ustanovljene su lakše povrede i on je zadržan u našoj bolnici na dodatnim pregledima - kazala je doktorka.

 

Državljanin Srbije uhapšen je odmah poslije ovog stravičnog događaja.

(Glas srpske)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.