x

UŽIVAJU NA KOPAONIKU: Cecina djeca se provode po kafanama!

Ako je suditi po narodnim vjerovanjima da ćeš cijele godine raditi ono što radiš za Novu godinu ili Božić, Cecinoj djeci će 2017. biti vesela. Anastasija i Veljko božićno veče proveli s društvom u jednom baru na Kopaoniku, gdje su sve vrijeme igrali i nazdravljali za srećnu i uspješnu 2017. godinu.

Anastasija i Veljko Ražnatović uživaju na Kopaoniku, manje u skijanju, a više u provodu po kafanama.

 

Njima se često pridruži i mama Ceca, koja je 1. januara stigla kod djece na planinu, ali su božićno veče ipak proveli sa svojim društvom. Ako je suditi po narodnim vjerovanjima da ćeš cijele godine raditi ono što radiš za Božić, Cecinoj djeci će 2017. biti vesela.

 

U kafanu je s drugaricama prvo stigla Anastasija. Naručila je bocu bijelog vina i nazdravila za srećne praznike. Pjevušila je, a onda je i ustala i zaigrala. I dok je đuskala, telefon nije ispuštala iz ruke. Kuckala je poruke, pričala s nekim, a najviše se posvetila svojim selfi fotografijama koje je kačila na Instagram.

 

Nešto kasnije pridružio joj se i Veljko. Ali bez djevojke, manekenke Ane Cakić, od koje se prethodnih dana nije odvajao. Cecin sin poručio je piće i odmah počeo da se veseli. Ređali su se kafanski hitovi, a Veljka je posebno pogodila pjesma njegove majke „Kad bi bio ranjen“, koju mu je otpjevao pjevač Dejan Lazović.

 

Anastasija je oko dva sata iza ponoći otišla u apartman, a Veljko je među posljednjim gostima napustio lokal. 

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.