x

Ubica psovao i pokazivao srednji prst porodici žrtava !

Sud u Ohaju osudio je na doživotnu zatvorsku kaznu Ti Džej Lejna (18), koji je prošle godine ubio troje učenika, a više ranio, u jednoj srednjoj školi u toj američkoj saveznoj državi.

Iako nije pohađao tu školu, on je dok je čekao školski autobus, ušao u kafeteriju gdje su se nalazili učenici i iz pištolja ispalio deset metaka u grupu đaka koja je tu stajala. 

Lejn je dobio maksimalnu kaznu, pošto nije mogao da bude osuđen na smrtnu kaznu, jer je u trenutku zločina imao 17 godina.

On se na jučerašnjem izricanju presude pojavio u majici na kojoj je sam napisao ``Ubica``, i tokom boravka u sudu više puta je psovao i pokazivao vulgarne gestove sudiji i porodicama nastradalih. 

Lejn se u jednom trenutku okrenuo ka galeriji gdje su bili članovi njegove i porodica nastradalih, rekavši da ``ruke koje su povukle obarač koji je ubio vaše sinove sada masturbiraju u tom sjećanju``. On ih je nakon toga opsovao i pokazao im srednji prst. 

Majka jednog od nastradalih učenika, Dina Parmertor rekla je da Lejn predstavlja žalosno ljudsko biće, dodavši da mu želi izuzetno sporu i mučnu smrt.

Izvor:Tanjug/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.