x

Ukoliko volite i pratite modu, OVO je pravo mjesto za sve vas!

Volite i pratite modu? Onda imamo pravo mjesto za vas, a zahvaljujući kojem ćete uvijek biti u trendu. Naime, rješenje za sve vas, kako dame, tako i dečke jeste Fashion SEA Portal, a kojeg možete pratiti na Facebook stranici:
https://www.facebook.com/pages/Fashion-SEA-Portal/861237827270944
i web stranici: http://www.fashionseaportal.com/.

Naime, iako radi na svojoj proljeće/ljeto kolekciji pod svojim brendom Design Sita.A., poznata modna dizajnerica iz Dubrovnika Sita Ahmić odlučila se za još jedan projekat, za kojeg smatra kako upravo jedan takav nedostaje na našim prostorima.

 

Sita se odlučila da osnuje vlastiti modni portal - Fashion SEA Portal, a za tu priliku ujedinila je snage sa područja cijele regije. Tako Sita ima suradnice iz: Hrvatske, BiH, Srbije, Canesa, Monaca, New Yorka, koje joj pripomažu u njenom projektu i rade na portalu. Naravno, sve su zaljubljenice u modu i žive za modu, baš poput Site koja smatra da je moda umjetnost koja pokreće svijet.

 

Na njezinom Fashion SEA Portalu prvi možete saznati najnovije vijesti iz svijeta mode, te celebrity osoba, kako regiona tako iz svijeta. Potom, portal prati sva događanja i donosi najnovije modne trendove, a također se možete obratiti za savjet. Važno je spomenuti kako saradnici na portalu sarađuju sa modnim blogericama.

 

Svi zaljubljenici u modu, kako žene, tako i muškarci zahvaljujući Fashion SEA Portalu moći će da pronađu svoju modnu inspiraciju, te uljepšaju sebi svaki dan novostima iz svijeta mode te celebritija. Sita smatra kako će joj zahvaljujući ovom prjektu svi ljubitelji mode i modnih novosti biti zahvalni, te nagovještava da uskoro izlazi njena nova kolekcija za žene i za muškarce.

 

Zaljubljenici mode, Fashion SEA Portal pratite putem web stranice: 
http://www.fashionseaportal.com/

i naravno putem Facebook stranice: 
https://www.facebook.com/pages/Fashion-SEA-Portal/861237827270944

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.