x

Umor i iscrpljenost učinili svoje: Mile Kitić završio u bolnici!

Poslije rođendanske proslave supruge Marte Savić, popularni pjevač Mile Kitić završio je u hitnoj zbog visokog pritiska gdje je zbog ozbiljnosti situacije i zadržan.

Pozvali smo PR menadžment da provjerimo informaciju, a oni su nam je i potvrdili:

 

- Da, tačno je, Mile se usljed previše napora i iscrpljenosti osjećao jako loše i na nagovor prijatelja odvezen je u hitnu gdje su ga ljekari i zadržali zbog ozbiljnosti situacije.

 

Podsjećanja radi, Mile Kitić je jedan od najtraženijih pjevača današnjice, tako da je tempo njegovih nastupa zaista stresan. Pjevač vodi računa o svom zdravlju i kondiciji, više puta smo imali priliku da pričamo o sportu i zdravom načinu života.

 

I znamo da Mile obožava tenis i skijanje, mnogo vodi računa o sebi. Iako je već godinama na estradi nikad se nije desilo do sada, da Mile otkaže ijedan koncert. Ali ovoga puta na žalost zbog trenutnog stanja će ipak morati. Naime, kako su nam rekli: Zaista nam je žao, što ćemo morati uz dužno poštovanje publike, organizatora, vlasnika objekata da otkažemo dogovorene nastupe do daljenjeg otkriva PR menadžment popularnog pjevača.

(magazintrendy)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.