x

Uspješno završen Nivea BH Fahion Week u Tuzli !

Kao domaćin najvažnijeg modnog događanja u Bosni i Hercegovini NIVEA BH FASHION WEEK TUZLA, Mercator centar Tuzla se pozicionirao kao jedan od centara najjačih događanja u području mode u gradu Tuzla.

Generalni pokrovitelj događaja je renomirani beauty brend Nivea po kojem cjelokupni događaj nosi naziv Nivea BH Fashion Week Tuzla.

Kao Novogodišnju čestitku, svojim kupcima ponudio je Mercator centar Tuzla kada je za drugo veče Nivea BH Fashion Week Tuzla pred mnogobrojnom publikom održana velika multibrend revija New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla obogaćena bogatim programom za djecu, mlade i odrasle....

Drugo veče, 22.12.2012 godine mnogobrojna publika Mercator centra Tuzla uživala je u odličnom revijalnom programu New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla. Modeli agencije Abc Models i UMBIH su nosili kreacije renomiranih modnih marki Almaras, Astra, Carpisa, Le Scarpe, Brandbox, Sport Vision, Intersport i Modiana.

Ovoga puta, Mercator centar Tuzla svojim posjetiocima predstavili su različite ideje kako se obući moderno i toplo, ali i kako izgledati u novogodišnjoj noći. ``New Year’s Mercator fashion show Tuzla” , na kojem je u 120 modela prikazana bogata i moderna ponuda ovog tržnog centra, organizovana je za njihove vjerne kupce, koji prate modne trendove.

Ovo je bila prilika da se u ovom centru okupi zaista veliki broj posjetilaca koji su došli kako zbog kupovine za predstojeće praznike tako i zbog modne revije kako bi dobili poneku ideju ili inspiraciju šta obući za hladne zimske dane ali i za najluđu noć.

U pauzama između revijalnog programa, modna agencija Abc Models i Mercator BH  su ovoga puta pripremili interesantne novine: revija frizura i face art performans (oslikavanje na licu) koju su izveli učenici Mješovite srednje škole Tuzla smjer kozmetičari i frizeri; modno fotografisanje – Making of Fashion show s mrazicama koje su bile lutke u izlozima renomiranih brandova koje možete pronaći u Mercator centru Tuzla te nastupi polaznika Pozorišta mladih Tuzla (promocija škole plesa, pjevanja, baletnog i dramskog studija), što je dodatno uveseljavalo posjetitelje Mercator centra Tuzla Najmlađim posjetiocima New Year’s Mercator Fashion Show Tuzla 22.12.2012 godine omogućeno je fotografisanje s Djeda Mrazom i najljepšim BH mrazicama nakon modne revije, dok su oni odrasli mogli dobiti savjete profesionalne ekipe frizersko- kozmetičkog salona Touch, koji su inače bili zaduženi za kompletnu estetsku pripremu manekena.

Prije svih revija, posjetitelji su mogli probati i uživati uz proizvode brenda Nestle Fitness žitarice, a na kraju večeri gosti su, osim u mod ii zabavi, mogli da uživaju u ukusnim vinima Zadro.

Kako fotografije govore više od riječi objavljujmo pregršt fotki, možda vam daju ideju kako se odjenuti za praznike, doček nove godine i zimske dane. Naš fotograf Predrag Todorović majstorskim okom prenosi vam djelić ugođaja.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.