x

VUK MOB ODLUČAN DA RASTURI MANOJLOVIĆKINU VEZU: Lud sam za Radom, biće moja!

Reper se u pjevačicu zaljubio na prvi pogled u diskoteci u Cirihu, gdje su prije mjesec dana imali zajednički nastup. Za Radom Manojlović odlijepio je sve popularniji reper Vuk Mob, saznaje Kurir Stars. Toliko da jedva čeka da pjevačica okonča vezu sa devet godina mladim Harisom Berkovićem.

- Rada i Vuk su se upoznali prije mesec dana na zajedničkom nastupu u Švajcarskoj. Reper je ostao bez teksta kad ju je ugledao u bekstejdžu. Odmah joj je prišao i počeo da se udvara. Bio je uporan i na kraju nastupa su čak i razmijenili brojeve telefona. Koliko znam, od tada se redovno čuju i dopisuju - priča naš dobro obaviješten izvor.

 

Da se u Manojloviću zaljubio na prvi pogled, potvrdio nam je i Vuk Mob lično.

 

- Za Radom bi svaki muškarac odlijepio! Ona je vrh riba. Po mom mišljenju, najbolja je na estradi. Sek*i je, slatka, odlicno izgleda, a pritom je profesionalac u svom poslu. Ma, očaran sam njom. Toliko sam žena, pjevačica upoznao, ali ona je zaista nešto posebno. Dobra djevojka, poštena, fina, vaspitana i kulturna. Tako nešto se rijetko sreće - nahvalio je pjevačicu.

 

Zato smo ga i pitali da li je svjestan da je ona u srećnoj vezi s bosanskim pjevačem.

 

- Znam, ali ne gubim nadu. Želim joj sve najbolje u životu i karijeri, ali nikad se ne zna, možda nam se putevi opet spoje. Volio bih da nam se ukaže prilika da sarađujemo i da opet nastupimo negdje zajedno - kaže Vuk.

 

Rada Manojlović nije odgovorila na pozive novinara Kurir Starsa.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.