x

Velika 22 poena Teletovića u pobjedi Milwaukeeja, double-double Nurkića!

Bosanskohercegovački košarkaši Mirza Teletović i Jusuf Nurkić odigrali su u subotu navečer odliične partije za svoje timove u sklopu NBA lige.


Mirza Teletović - 22 poena, 7 trojki protiv... by mediabh

Teletović je ubacio 22 poena (sedam trojki u devet pokušaja) u oko 20 minuta igre u meču između Milwaukee Bucksa i Sacramento Kingsa. Teletovićevi Bucksi odnijeli su pobjedu 117-91, a pored njega u timu iz Milwaukeeja istakli su se Jabari Parker (19 poena) i Giannis Antetokounmpo (17 poena).

 

Igru Sacramenta su obilježili Garrett Temple koji je ubacio 19 poenta i njegov saigrač DeMarcus Cousins sa ubačenih 15 poena.


Jusuf Nurkić - 10 poena, 12sk. protiv Pistonsa... by mediabh

Naš Jusuf Nurkić je za svoje Denver Nuggetse, koji su izgubili od Detroita rezultatom 86-103, ubacio 10 poena u 23 minute na parketu. Nurkić je pored koševa zabilježio i odličan skor u skokovima, njih 12, čime je u svlačionicu otišao sa double-double učinkom.

 

Wilson Chandler (21 poen) i Danilo Gallinari (16 poena) također su obilježili igru poraženog Denvera, dok su pobjedu Detroita ponijeli Andre Drummond (19 poena), Marcus Morris i Jon Leuer (po 15 poena).

 

Izvor: klix.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.