x

Veljko će odlijepiti kada vidi s kim je uhvaćena njegova djevojka! (FOTO)

Veljkova Ana je hladno na VIP događaj došla sa bivšim dečkom Anastasije Ražnatović! Ana Cakić, djevojka Veljka Ražnatovića, u društvu Kostadina Terzića. Ksenija Bujišić, Veljkova bivša, sjedi sto pored njih i pravi se da ih ne vidi! Situacija iz latinoameričke serije desila se u centru Beograda, na otvaranju novog restorana.

Veljkova Ana je hladno na VIP događaj došla sa bivšim dečkom Anastasije Ražnatović! Manekenka je ipak bez njega pozirala na crvenom tepihu.

 

- Sad će ući Kostadin, nemojte ga slikati - reklo je Terzićevo obezbjeđenje fotografima prije nego što je najstariji sin direktora Crvene zvezde ušao u restoran.

 

Kostadin je zatim bez zaustavljanja otišao do svog stola, gdje ga je čekala Cakićeva! Njih dvoje su odmah poručili piće i upali u ozbiljne razgovore, uho na uho, jer drugačije se i nije moglo pričati od glasne muzike.

 

Međutim, kao da već nije dovoljno komplikovana situacija, sudbina je riješila da se poigra još malo sa njima, pa je tako ubrzo u lokal došla i Veljkova bivša djevojka Ksenija Bujišić. Nakon poziranja na crvenom tepihu, voditeljka se smjestila na samo tri mjetra od Aninog i Kostadinovog stola. Iskusno se pravila da ih ne vidi, a kada je napuštala restoran, uzdignute glave prošla je pored njihovog stola ne uputivši im ni pogled. Nisu se ni Ana ni Kostadin zadržali dugo, pa su i oni ubrzo otišli dalje u noć.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.