x

Vesna Rivas će poludjeti: Memo Haljevac ulazi u Parove?

Rijaliti šou ``Parovi`` je startao, a neizostavno je da u luksuznu vilu uđu i novi ukućani, među kojima bi se prema saznanjima Ekskluziva.ba portala mogao naći i naš poznati umjetnik Sulejman Haljevac Memo. Ono što je zanimljivo jeste da je jedna od takmičarki i Vesna Rivas, koja je tokom ``Farme`` imala otvoreni sukob sa Memom, pa svakako da bi njegov ulazak napravio totalnu pometnju. 

Naime, kako tvrdi izvor blizak Happy produkciji, za ovaj šou su potrebni i takmičari iz BiH, jer je rijaliti dostigao veliku popularnost u našoj državi, a pravi mamac za podizanje gledanosti je niko drugi nego Memo Haljevac, koji je poznat po svojim ćokovima, te iskrenošću, pa bi u cijelu priču unio posebnu notu žara.

 

Produkciji je kako saznajemo motiv više da Memo postane jedan od ukućana luksuzne vile to što je već u prethodnom rijalitiju imao otvoreni sukob sa Vesnom Rivas, a nema sumnje da bi njegov dolazak potpuno poremetio njezine planove.

 

Kako izvor blizak produkciji za Ekskluziva.ba portal otkriva, Memim dnevni honorar bi iznosio 250 eura. Ekskluziva.ba portal je pokušao stupiti u kontakt sa našim istaknutim umjetnikom, ali do zaključenja javljanja se nije javljao na nama poznati broj telefona.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.