x

Vidovita Persida: Ne postoji zlo ili magija koju ne mogu da uništim!

Persida Nikolić, rođena u mjestu Obrovac, sa adresom prebivališta u Begeču u Novom Sadu (ulica Dositeja Obradovića 011), radi pod imenom Vidovita Persida. Kako kaže, žena je čudotvornih moći i njen zadatak je da pomaže ljudima. 

``Bog je ljubav, ljubav je dar od Boga``, kaže Vidovita Persida. 

 

- ``Ne postoji zlo ili magija koju ne mogu da uništim. Uspješno vraćam mir i blagostanje. Veoma se razlikujem od drugih, jer sam jedinstvena žena i jedina koja se žrtvuje u svom poslu, zarad sreće klijenata. Nemojte dopustiti da se neko poigrava sa vašom sudbinom. Ukoliko ne znate kako dalje - tu sam da vam pomognem svojim moćima kojima sam mnogima pomogla u sadašnjoj karijeri. Uspješno otklanjam crnu magiju, vlašku magiju, pomažem kod alkoholizma, potencije, odvikavanja od droge, spajam rastavljene, vraćam voljene osobe, rješavam sudske sporove i još mnogo problema, koji vam zagorčavaju život. Očekujem vaš poziv i ne zaboravite, ja sam glas za vaš spas``, kaže Vidovita Persida. 

 

Kontakt sa Viberom (važi i za inostranstvo): 

‎+381 64 38 31 186

 

NAPOMENA: Ovaj članak je reklamnog karaktera. Sve izjave u tekstu ne odražavaju stav autora teksta, niti portala Ekskluziva.ba.

 

Portal Ekskluziva.ba ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu podataka iz ovog sponzorisanog članka niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

                                                                                                              (Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.