x

Vikendom na Bjelašnici vladaju neprevaziđene zabave: Sead Hodžić u Hotelu Bjelašnica napravio mega žurku!

Hotel Bjelašnica je postao centar zbivanja, jer ono što se gore događa svakog vikenda prepričavaju svi ljubitelji kvalitetnih provoda. Ako ste u nedoumici gdje naići na jedinstven događaj, jednu pravu pozitivu, onda je Hotel Bjelašnica pravo mjesto za vas. Svakog vikenda u predivnom ambijentu ovoga hotela možete prisustvovati svirkama uživo i novoj dozi dobre zabave, a i ovoga petka 19. februara bilo je ludo i nezaboravno. 

Hotel Bjelašnica Wellness & Spa

Babin do

+387 33 976 921

Za dobru zabavu pobrinuo se Sead Hodžić, koji je svojim izborom pjesama brojne posjetioce Hotela Bjelašnica podigao na noge, a mnogi su zajedno s njim zapjevali u glas. Sejo se pokazao i dokazao kako je majstor za dobru atmosferu, a čarobni ambijent Hotela Bjelašnica je po pitanju toga po ko zna koji put nadmašio samog sebe.

 

Inače, da se Hotel Bjelašnica brine da sve bude na svom mjestu govori i činjenica da za vjerne goste tokom vikend provoda ima fenomenalne ponude na koje je nemoguće ostati imun. Dakle, ako želite biti dio potpuno novog vida dobre zabave uz svirke uživo Hotel Bjelašnica je pravo mjesto za vas. Svakog vikenda možete uživati u kvalitetnim događajima, a već večeras vas očekuje žurka uz Draganu Glumac.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.