x

Vintage kolekcija za 125. rođendan brenda U.S. Polo Assn: Veliko sniženje za čak 60%!

Buđenje prirode i svježine proljeća utjelovljeno je u U.S. Polo Assn. proljeće/ljeto 2015. kolekciji. U.S. Polo Ass. za žene, muškarce, djecu inspirisali su Sarasota Polo Club, Amerika i boje grada. Prenoseći vrijednosti utemeljene u sportu polo, U.S. Polo Assn. nastavlja s predstavljanjem modernih i sportskih kolekcija svim ljubiteljima i ljubiteljkama mode.

U kolekciji za proljeće/ljeto 2015, U.S. Polo Assn. donosi živopisni dašak prirode uz energiju proljeća. Ležerni stil koji je nemoguće ne primijetiti, prožet svim nijansama Sarasota cvijeća, podjednako u proljetnoj i ljetnoj kolekciji, ističe se udobnošću i dizajnom. Bazirana na temi Sarasota Polo Club koji potiče iz Floride, kolekcija za proljeće/ljeto 2015. karakteristična je po paleti blagih tonova Sarasota cvijeća. Harmoniju tonova mora i svježine proljeća pomiješane sa standardnom postavom boja karakterističnih za polo sport zamijetit ćete naročito u odjevnim kombinacijama i specijalno izrađenim modnim dodacima. 

 

Živopisno proljeće

 

U kolekciji su zastupljeni materijali poput likre, te lanenih i pamučnih tkanina koji donose ugodnost proljeća i ljeta. Mornarski plava, crvena i bijela, prepoznatljive boje U.S. Polo Assn, udružene su s osvježavajućom nebeski plavom, Oxford plavom, žutom, te nijansama od mente, pink, tirkizne, aqua do ružičasto žute. Majice su ukrašene upadljivim cvjetnim printovima. Teksas i pamučne haljine najaktuelniji su komadi u ženskoj kolekciji za proljeće/ljeto, dok su raznobojne, karirane, cvjetne i košulje s printovima standardno aktuelne i u muškoj i u ženskoj kolekciji, a izdvaja se i kolekcija protkana vintage detaljima na teksasu. Pletene tkanine i veste pravi su izbor za svježije proljetne dane, dok su slamnati panama šeširi neizostavni za vrelih ljetnih dana, kao dobra zaštita od jakog sunca.

 

Sarasota cvijeće u dječijoj kolekciji

 

U dječijoj kolekciji za proljeće/ljeto 2015, U.S. Polo Assn. komadi su također ukrašeni Sarasota cvijećem. U kolekciji pastelnih boja, centralna tema je sloboda kretanja i udobnost. Kolekcija najrazličitijih odjevnih komada za djevojčice, obogaćena Sarasota cvijećem, nadopunjena je posebno kreiranim cvjetnim šeširićima. U kolekciji za dječake, udobne, komotne majice ukrašene Sarasota cvijećem predstavljaju najbolji izbor za ljeto, jer u kombinaciji s bermudama ili laganim hlačicama omogućavaju potpunu slobodu kretanja.

 

Photoshooting u Americi

 

U.S. Polo Assn je priredio dvodnevni photoshooting za novu sezonu s pet odraslih i četiri dječija modela. Photoshooting tematske kolekcije Sarasota, inspirisan duboko ukorijenjenom prošlošću brenda, odvijao se na lokacijama Miami Moorings i Key West, prepoznatljivim po spektakularnoj tropskoj prirodi i plavom okeanu. Na snimanju su učestvovali i polo igrači, čime je obilježena 125. godišnjica brenda, proslavljena vintage tematikom koja slavi sam polo sport, podsjećajući nas na njegovu prošlost i korijene.

 

Najluđe sniženje do sada

 

Novitet iz U.S. Polo ASSN jeste najluđe sniženje do sada. Samo za Vas U. S. Polo ASSN i niko više. Od 04. jula fantastične cijene, niže za čak 60% na sve artikle kolekcije proljeće/ljeto 2015. bez skrivenih "do"... Ovo je ubjedljivo najluđe sniženje do sada uz veliki izbor modela kako za odrasle, tako i za one najmlađe. Ne propustite - samo  u prodavnici U.S. Polo ASSN na I. spratu u Sarajevo City centru, BBI centar Sarajevo - I sprat i Mercator centar Banja Luka.

 

No, tu priči nije kraj. Od 04. jula vas očekuje veliko sezonsko sniženje od 50% na sve artikle iz kolekcije proljeće/ljeto 2015. bez skrivenih "do" poznatog francuskog modnog brenda Cacharel samo u BBI Centru na II spratu.

 

Ekskluziva.ba