x

Wade: Omiljeni protivnik? LeBron James!

Četiri su godine LeBron James i Dwyane Wade dijelili svakodnevicu u Miami Heatu i za to vrijeme igrali četiri finala NBA lige, pri čemu su dva puta otišli do kraja.

LeBron James stigao je u Miami 2010. godine kako bi uz pomoć Wadea, sjajnog košarkaša s kojim ga dijele dugogodišnje prijateljstvo, ostvario ono što sam u Clevelandu nije uspio. Kada mu je to dvaput pošlo za rukom, vratio se među Cavalierse i ostavio Wadea da pokuša ponovno do naslova, svog četvrtog, bez njegove pomoći.

 

Wade i dalje Jamesa smatra prijateljem, ali neka su mu se razmišljanja u međuvremenu promijenila. Primjerice, James po Wadeovom sudu više nije drugi najbolji igrač svih vremena, kao što je to bio dok su igrali zajedno, sada je to Kobe Bryant. I dok se takvo razmišljanje ne bi smjelo zamjeriti, barem ne u usporedbi s Jamesom, čini se da Wade svog prijatelja imao namjeru “bocnuti” gdje god stigne.

 

Tako je i na upit o dvobojima kojima se u sezoni najviše raduje odgovorio:

- Bili su to oni protiv Kobea Bryanta, drugog najboljeg svih vremena, ali sada imam novog omiljenog protivnika. Riječ je o mom bivšem saigraču LeBronu Jamesu.

 

Izvor: sport.ba/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.