x

YSL: Blagdanska make up kolekcija za 2016. - SPARKLE CLASH

Eksplozija zvijezda i proslava blistavila; riječ je o blagdanskom makeupu, ali posve drugačijem! Pripremite se za nešto subverzivno, seksi i nadasve YSL Beauté. 

„Ovaj je ekskluzivni blagdanskilookzamišljen kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenjaslojeva šminke, što je karakteristično za blagdanske prigode. Želio sam ponovo unijeti dašak zabave u glamur te olakšati nanošenje makeupa i učiniti ga zabavnim. A nije li upravo to istinska bit blagdana?“

LloydSimmonds

kreativni direktor za makeup, YSL Beauté

 

POSLASTICA ZA KOLEKCIONARE

 

MULTI-USAGE PALETTE COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

(POSEBNO`SPARKLE CLASH` IZDANJE VIŠENAMJENSKE PALETE)

Je li zlatna? Ili pak srebrna? Oduvijek kršeći pravila, YSL Beauté ovom jeneodoljivom, svjetlucavom paletom couturemakeupa, koja odiše prepoznatljivim blagdanskim bojama, dokazao da`sukob` zlatne i srebrne može rezultirati neobičnim, ali iznenađujuće čarobnim efektom. Ova već na prvi pogled privlačna paleta krije nosivu lepezu nijansi i tekstura, od highlightera s ružičastim izlatnimpodtonovima, četiri nova sjenila u nijansi šljive, zlata, bronce i metalik ružičaste, te dva ruža - u savršenoj nude i dramatičnoj crvenoj nijansi. Upotpunjena aplikatorima, dragocjena i praktična paleta idealna je za žene koje žive brzim ritmom života. 

 

P/ Kako pomoću ove palete transformirati dnevni look u večernji? 

„Nadasve jednostavno. Začinite jednostavan dnevnilook – primjerice bež-smeđu nijansu na očima i nude nijansu na usnama upotpunite daškom zlatne oko očijui ispod obrva te potom iscrtajte liniju nijansi šljive. Nanesite highlighterduž jagodica te postignitedramatičan look crvenim ružem ili pak sofisticiraniji s nude nijansom.“LloydSimmonds

 

ROUGE PUR COUTURE COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

(POSEBNO `SPARKLE CLASH` IZDANJE RUŽA ROUGE PUR COUTURE)

Ruž je poput blistave haljine koja obavija usne. Kutijicu izvana ukrašava prštava eksplozija zvijezda, zlatnih i srebrnih meteora. Iznutra se kultni ruž transformira u poseban, neponovljiv dar, zahvaljujući unikatnoj zvijezdi utkanoj u teksturu nalik na vosak. Zvijezde ove kolekcije su crvena, narančasta, fuksija i nude,ružičasto-crvena i prigušenoružičasta. Kombinacija snažnog intenziteta, kremaste teksture i upečatljivihneprovidnih boja rezultira kolekcijom koja oduzima dah. Nijanse skrivene u kutijicama posebnog izdanja prava su poslastica za kolekcionare!

 

TOUCHE ÉCLAT COLLECTOR SPARKLE CLASH EDITION

(POSEBNO `SPARKLE CLASH` IZDANJE HIGHLIGHTERA TOUCHE ÉCLAT)

Svi poznajemo barem jednu osobu koja ne može živjeti bezToucheÉclata – kultnog ‘štapića’ koji osvjetljava i naglašava ten te ističe prirodni tonus kože, čineći je besprijekornom. Uz posebno izdanje zlatno-srebrne kutijice sa snježnim efektom, svakodnevna ljepota sada dobiva notu ekskluzivnosti!

 

Informativne cijene:

 

T. ECLAT COLLECTOR 01 Osvjetljivač za lice s kistom za svjež i blistav izgled.71 BAM

T. ECLAT COLLECTOR 02 Osvjetljivač za lice s kistom za svjež i blistav izgled.71 BAM

RPC XMAS 2016 1 Ruž za usne.76 BAM

RPC XMAS 2016 13 Ruž za usne.76 BAM

RPC XMAS 2016 19 Ruž za usne.76 BAM

RPC XMAS 2016 70 Ruž za usne.76 BAM

PALETTE MULTI-USE HOLIDAY LOOK 2016Paleta za lice sa 4 sjenila, 2 ruža i osvjetljivačem.189 BAM

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.