x

ZA SMRT KĆERKE I UNUKE SAZNALA NA FEJSBUKU! Baka Kaća: Listala sam profil moje unuke kad sam ugledala užasnu vijest!

Listala sam profil moje unuke na Fejsbuku, pošto sam bila u Italiji. U jednom trenutku ugledala sam sliku moje Milice uz koju je neko napisao da počiva u miru, kaže Kaća, majka Tanje (37) i baka Milice (16) Beslać, koje su poginule u nedjelju kada je auto koji je vozio Tanjin suprug Jovo udario u kamion. U sudaru je poginula i njihova saputnica, bodi-bilderka Branislava Jovanović (48).

U kući porodice Beslać u Poljskoj ulici u Apatinu juče su bili okupljeni brojni rođaci, prijatelji i komšije, koji su došli da budu uz Jovu i njegovog sina Nenada.

 

Kao ružan san

 

Milicu, fitnes šampionku, i Tanju došli su da isprate i najbliži koji su se u trenutku nesreće nalazili u raznim krajevima svijeta. Iz Italije je stigla Tanjina majka, a Miličina baka Kaća, iz Like je došao Jovin otac, a očekuje se i dolazak Jovine majke i brata iz Amerike.

 

- Rođaka me je pozvala telefonom i rekla da se odmah spakujem i dođem kući. Pomislila sam da se nešto dogodilo mojoj majci, koja je stara i bolesna. Kasnije su mi javili da su Tanja i Milica u bolnici. Na telefone se niko nije javljao. Listala sam njihove profile na Fejsbuku tražeći ikakvu informaciju o tome šta se dogodilo. Sve dalje je bilo kao ružan san - u suzama priča baka Kaća.

 

Jovo Beslać neprestano je u suzama, uz poneki tihi jauk i dalje pita zašto bog njega nije uzeo. Slomljenog ramena, sa modricama na grudima i preko stomaka od sigurnosnog pojasa, jedva se drži na nogama. Noć je proveo u bolnici, na infuziji. Htjeli su da ga zadrže, ali nije pristao.

 

- Ne mogu da ostanem u bolnici, zašto bih? Neka boli... Više boli ovo unutra, saznanje da njih nema. Znam da moram da živim za Nenada, ali ne znam gdje ću naći snagu - šapuće Jovo grleći fotografiju kćerke i supruge.

 

Tanja i Milica biće sahranjene danas uz zvuke melodije „Jedan dan života“.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.