x

ZABORAVITE IBICU: Svijet ima novo ostrvo za lud provod!

Ovaj projekat prijeti da pomuti slavu Ibici i ukrade joj titulu ostrva sa najboljim provodom.

Arapi su ozbiljni rivali Špancima kada se radi o dobrom provodu. Vještačko ostrvo koje se gradi u mjestu Ras Al Kaimah, nedaleko od Dubaija, moći će da primi oko 20.000 ljubitelja žurki i najavljuje nezaboravnu zabavu.

 

``Al Mardžan`` je naziv čitavog projekta koji obuhvata tri ostrva koja će međusobno biti spojena mostovima, a koja se prostiru na površini od oko 2,7 miliona kvadratnih metara. Ostrva su u izgradnji od 2013. godine, a završetak se planira 2018.

 

Na ostrvu će biti dva ogromna zatvorena kluba, četiri kluba na plaži, pet hotela i 100 restorana. Iako su u Dubaiju potrebne posebne dozvole za točenje i konzumiranje alkohola, ovdje će alkoholna pića moći da se konzumiraju bez ikakvih ograničenja.

 

- Želimo da stvorimo ostrvo posvećeno isključivo zabavi i žurkama, poput mini Ibice. Ljudi će moći da dođu ovdje, odsjednu u nekom od hotela i da posjećuju brojne noćne i dnevne klubove. Turiste ćemo probati da privučemo i muzičkim festivalima, kao i svjetski poznatim imenima iz svijeta muzike i zabave - rekao je Džordž Sad, direktor marketinga i prodaje ovog projekta.

 

Ostaje da vidimo da li će ovo arapsko ``carstvo zabave`` zasijeniti legendarnu Ibicu, ali ako se svi planovi realizuju, rekli bismo da je na dobrom putu.

 

Izvor: kolektiv.me/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.