x

ZAVIRITE NA SPEKTAKL: Saša Matić oborio rekord sarajevske Zetre, preko 20.000 ljudi uživalo na koncertu!

Popularni pjevač bosanskohercegovačkih korijena Saša Matić sinoć je u sarajevskoj Zetri održao solistički koncert pod nazivom ``Tri čina u vašem gradu``. Nakon spektakularnih koncerata koje je održao u Beogradu, Zagrebu i Tuzli na red je došlo i Sarajevo. Saša je ujedno oborio rekord sarajevske Zetre, a na koncertu je uživalo preko 20.000 ljudi. Ekipa Ekskluziva.ba portala vam donosi ekskluzivnu fotogaleriju, kao i snimke sa koncerta, a uskoro slijedi i drugi dio fotografija, gdje ćete moći vidjeti atmosferu u publici.

Više od tri sata publika iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire, uživala je u pozitivnoj energiji i notama koje čine kompozicije ``Anđeo čuvar``, ``Kralj meraka``, ``Nađi novu ljubav``, ``Poklonite mi nju za rođendan``, ``Lagala je grade``, ``Kad ljubav zakasni``, ``Kad tonem`` i mnoge druge. I naravno, Sašini fanovi su horski pjevali sve hitove kralja meraka.

 

Temperaturu u Zetri dodatno su podigli Sašini gosti Jelena Karleuša i Ministarke.

 

Bosanskohercegovačka publika će zasigurno dugo pamtiti koncertni spektakl koji su priredili Saša Matić i gosti u sarajevskoj dvorani Zetra. 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.