x

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ OTKRIO ISTINU: Moja kćerka Mina...

Željko Joksimović je ponosan na muzički talenat svoje kćerke Mine Joksimović (19), a srećan je i što može da joj pruži smjernice u osmišljavanju karijere. Mina obožava da provodi vrijeme u očevom studiju i vrlo često sama snima i miksuje pjesme. Muzički kantautor smatra da bi njegova nasljednica ipak trebalo da prvo privede kraju studije, pa da se tek onda posveti snimanju prvog albuma.

- Mina radi muziku po svom osjećaju, i to samostalno. Čuo sam njene snimke i vrlo su mi interesantni. Međutim, ona sada radi takozvane kavere, odnosno obrade svjetskih hitova. Recimo, obradila je neku pjesmu i to je vrlo popularno na internetu. Još uvijek ne snima svoju ploču jer su joj studije prioritet - ispričao je Željko za „Blic“. 

 

Budući da je ponovo član žirija u novoj sezoni  popularnog šou-programu „X faktor“, zanimalo nas je kako Željko uspijeva da uskladi sve obaveze. Uporedo sprema svoj album i komponuje pjesmu kojom će se Crna Gora takmičiti na Evrosongu.

 

- Uživam u ovom zadatku i onda mi usklađivanje silnih obaveza ne pada teško. Ovako lijepu stvar kao što je „X faktor“ nisam mogao da odbijem. Testiram svoje mentalne i fizičke kapacitete - kaže Joksimović i ističe da nije spremio taktiku za suđenje iako drugi put žirira.

 

- Možda nekad i nisam zadovoljan svojim komentarom, ali bitno mi je da sam iskren prema svakom kandidatu - zaključuje on.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.