x

ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Suprug ubijene pjevačice ispričao kako je Jelena...

Zoran Marjanović najviše vremena provodi u svom muzičkom studiju jer tamo osjeća prisustvo pokojne supruge Jelene Krsmanović. Njegov dan počinje i završava se u kutku njihove kuće koji se nekada orio od smijeha i muzike. 

Jelena je u njemu provodila najviše vremena, a Zoran svaki dan po nekoliko sati sjedi u studiju jer tamo osjeća prisustvo njenog duha.

 

- Neku vrstu utjehe pronašao sam u muzičkom studiju, koji se nalazi u sklopu naše kuće u Borči – pričao je Zoran i dodaje: „To je mjesto gdje je Jelena voljela da boravi, gdje je po cijeli dan pjevala i smijala se. Tamo se najviše osjeća njeno prisustvo, kao i dalje prolazi tu i zbog toga u studiju provodim jedan dobar dio dana. Kada pustim snimke njenih pjesama, zažmurim i tada mogu da je osjetim. U tim sjećanjima zalutam, pa prozborim i po koju riječ, očekujući da će mi se Jelena obratiti. Onda se ponovo vratim u realnost, pa počnem da plačem i tako dugo ostanem sa njenim duhom“.

 

Kako dalje navodi Marjanović, on je ubijeđen da Jeleninin duh i dalje prisutan u toj prostoriji i da ona i dalje može da ga vidi, kao što on može nju da osjeti.

 

- Sve u studiju i dalje miriše na nju. Kad uđem tamo kao da je i ona tu. Ne možete da vjerujete koliko se osjeća njena energija. Kao da će se svakog momenta pojaviti ili zapjevati onako kako je ona samo znala. Svaki dan mi nedostaje – kazao je Zoran.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.