x

ZORICA koju je policija ZATEKLA U ZORANOVOJ KUĆI na dan hapšenja KAŽE: Dušo moja, uz tebe sam i srcem i dušom?!

Zorica Mitrović, inače organizator programa na TV `Hapi` i nezvanična djevojka najpoznatijeg borčanskog udovca Zorana Marjanovića pristala je da odgovori na par škakljivih pitanja o odbrani njenog miljenika. Prije nego što vam otkrijemo šta je misteriozna Zorica otkrila,  podsejćamo vas da je upravo ona u petak, 15. septembra bila u kući Marjanovića kada je policija došla da ga uhapsi.

Ova žena je u želji da ga odbrani sjela u svoj automobil i pokušala da povrijedi inspektore, zbog čega je kasnije privedena...

 

U nastojanju da saznamo nešto više kontaktirali smo Zoricu Zoku Mitrović.

 

- Dušo moja, uz tebe sam i srcem i dušom. Želim ti samo puno snage i Bog da nam te čuva dok si u zlotvorskim rukama tamo, da nam te ne ubiju i kažu da si se sam ubio i tako riješe slučaj. Namiještaju slučaj, pokušavaju te na pravdi Boga optužiti, a mi ćemo se boriti i izboriti da te vratimo - kaže Zorica.

 

Pokušavajući da dobijemo potvrdu da li se angažovala da Zoranu nađe advokata, pitali smo je da li je tačno da porodica Marjanović danas ide u kancelariju “Fila”, ali ona nije popuštala.

 

- Angažovali smo tim najboljih advokata, vrlo uspješnih u dokazivanju namještaljki, jedan od njih je i gospodin Toma Fila. Zemlju i vasionu ćemo okrenuti, ali ćemo dokazati da je ovo pokušaj namještaljke nedužnom čovjeku, do Boga ćemo ih tjerati, ali ti ćeš nam se vratiti. Obećavam ti to, osim ako neko ne poruči i ubistvo mene, jer puno pričam za njihov ukus - kaže Zorica za Informer.rs i ponavlja još jednom:

 

- Do Boga ćemo ih tjerati. Pravda za Zorana Marjanovića.

 

Zorica je odbila da komentariše šokantnu tvrdnju Zoranovog oca Vladimira, koji je poslije privođenja sina izjavio da je Jelena dugo bila u vezi sa oženjenim tajkunom Aleksandrom i da je ubica zapravo njen ljubavnik!

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.