x

ZVANIČNO: Ovo je 13 najljepših žena na svijetu, da li se slažete?!

Krajem godine uveliko se prave liste - najljepše obučenih, najuspješnijih, najpopularnijih... Na portalu Ranking.com organizovano je veliko glasanje za najljepšu ženu iz svijeta poznatih. Čak 150.000 korisnika je glasalo, a njihov izbor je mnoge iznenadio. Mi vam donosimo 13 najljepših žena, a vi nam recite vaše utiske.

Kristen Bell se neočekivano za mnoge našla na ovoj listi. Poznata je po filmu ``Opasne mame``, u kom je pokazala koliko je dobra komičarka.

 

Jennifer Connelly sa gustim obrvama, tamnom kosom i zelenim očima predstavlja pravi ideal ljepote. To su mnogi spazili, pa je često zaštitno lice modnih kuća.

 

Simpatična Zooey Deschanel iz serije ``Nova djevojka`` našla se na 11. mjestu. Njena sličnost sa Katy Perry je ogromna, pa ipak Katy je izostala sa ove liste za razliku od Zooey.

 

Manekenka Miranda Kerr nezaobilazna je kada su liste ljepote u pitanju.

 

Natalie Portman je, kako kažu, najinteligentnija djevojka iz Hollywooda. Ali, često je biraju i za najljepšu. I, ovoga puta je tako.

 

Osmjeh lijepe Blake Lively vjerovatno je jedan od najšarmantnijih na svijetu. Ova ljepotica našla se na 8. mjestu.

 

Još jedna ljepotica koja je na listama ljepote nezaobilazna je Ukrajinka Mila Kunis. Njene oči godinama fasciniraju mnoge.

 

Jessica Biel je jedna od mnogih glumica koja se bavila i modelingom. Potpuno je jasno zašto. Uglavnom svi hvale njenu savršenu građu.

 

Kate Beckinsale je sinonim klasične ljepote. Glumica je otporna na sve, pa i na godine i još uvijek je čvrsto pri vrhu liste najljepših.

 

Otkako se pojavila na filmskom platnu lijepa Megan Fox osvojila je muška srca. To čini i danas sa velikim uspjehom.

 

Obline, duga plava kosa i oči prva su asocijacija na Kate Upton. Mlada manekenka vratila je bujne grudi u modu na velika vrata.

 

Još jedna plavuša sa impozantnim dekolteom je Scarlett Johansson. Ona se godinama nalazi na vrhu glumačke A liste, ali i svih drugih lista ljepote.

 

Žena, koju nazivaju kraljicom ljepote i sa 42 godine uveliko ostavlja za sobom mlađe kolegice i čvrsto drži svoje prvo mjesto. Radi se, naravno, o Charlize Theron, koja je vremenom sve ljepša. 

 

Izvor: Hayat.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.