x

Zabava bez granica: Salon zabave ``Automato`` nova atrakcija u Vitezu!

Prava atrakcija u Vitezu zasigurno je Salon zabave ``Automato``, koji se nalazi u prostorijama hotela ``Vitez`` u ulici Gradski trg. ``Automato`` predstavlja najveći salon zabave na ovim prostorima, a sastoji se od čak devet bilijarskih stolova, od toga su četiri profesionalne 9-ke i pet 7-ica. 

Salon zabave ``Automato`` je opremljen najsavremenijim video igrama, automobilima sa simulacijama, a tu su i: nogomet, boxer, pikado, Playstation III i IV, Nitendo Wii, a dobar provod očekuje i najmlađe, pa su za dječicu namijenjeni automobili, zbog čega ``Automato`` važi za zabavni salon za uzraste od 7-77. Ukoliko odlučite predahnuti od zabavnih igara, u sklopu salona se nalazi i Caffe Bar, koji nudi sve vrste pića po najboljim cijenama, te najbolju kafu u gradu.

 

Najveći salon igara ``Automato`` u Vitezu vam nudi mogućnosti opuštanja i zabave u posebno prilagođenom ambijentu bilo da ste sami ili u društvu.

 

Svi aparati i oprema su vrhunskog kvaliteta  i pružit će sjajno iskustvo svakom igraču, jer će zasigurno svako naći nešto za sebe i provesti ugodne i zabavne trenutke.  Izaberite svoj omiljeni način instant zabave i posjetite Salon zabave ``Automato``.

 

VAŽNO JE NAPOMENUTI KAKO SALON ZABAVE "AUTOMATO" PRIPREMA JOŠ IZNENAĐENJA, TE VAS USKORO OČEKUJE JOŠ NOVIH IGARA.


Kako biste bili u toku sa novostima koje vas očekuje lajkajte Facebook stranicu: 
https://www.facebook.com/Salon-zabave-Automato-Vitez-1036091953102297/timeline/

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.