x

Zimsko ludilo u Hotelu Bjelašnica: Sead Hodžić i Amir Karahasanović priredili mega dernek!

Grizzly Pub hotela Bjelašnica Wellness&Spa ovoga vikenda je bio centar dobre zabave. Kada je u pitanju subotnja večer, 06. februara bitno je naglasiti kako se tražilo slobodno mjesto više, te da je događaj pokupio samo riječi hvale. Mega provod na kakav smo naišli predstavlja uistinu vrhunski ugođaj o kojem će se govoriti danima.

Hotel Bjelašnica Wellness & Spa

Babin do

+387 33 976 921

Za dobar provod bili su zaduženi Sead Hodžić i Amir Karahasanović, a slogan da inspiracija počinje upravo u Hotelu Bjelašnica ispostavio se više nego ispravan. Vrhunska atmosfera i sjajna energija obilježili su subotu iza nas, a kvaliteta zabava je nadmašila očekivanja, te se partijalo kao do sutra ne postoji.

 

Na ovom ekskluzivnom događaju zatekli smo i dosta poznatih lica među kojima je bila voditeljica Tanja S Đurović, koja je sa prijateljima slavila rođendan. Dame se ne pitaju za godine, ali mi ćemo joj dati 29. Hotel Bjelašnica će i u narednom periodu biti okupljalište velikih zimskih evenata i mjesto dobrog provoda, stoga nećete pogriješiti ako se uputite na ovo mjesto.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.