x

Zoran Marjanović šokirao izjavom: Jelenu je ubio čovjek iz Borče!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene (33), sluti ko bi mogao da bude zločinac s borčanskog nasipa, što bi moglo da pomogne da se konačno uhapsi njen ubica. U moru priča koje se pominju oko ubica moje Jelene do nas je dolazi jedna koja nam je zaparala uši - Jelenu je ubio čovjek iz Borče kojeg je poznavala - kaže Zoran Marjanović.

Od svih priča koje su došle do porodice Marjanović, ova ih je najviše potresla jer je najlogičnija.

 

- Prema tim informacijama, on i Jelena su se dobro poznavali. Međutim, niko od nas njega nije poznavao, niti je čuo za njega - priča Zoran iako kaže da ne zna ko bi to mogao da bude, kao ni koji mu je motiv.

 

Nada se da bi policija svakog trenutka mogla da pronađe pravog ubicu.

 

- Da znam kako se zove i ko je on, ja bih bio najsretniji čovjek na svijetu. Ova agonija bila bi završena. Vjerujem da je samo pitanje trenutka kada će policija izaći s njegovim imenom i reći da je uhapšen - kaže Zoran.

 

Ovim je jasno stavio do znanja da ne misli da je Jelenu ubio neki kamiondžija koji je ubio djevojke u Austriji i Njemačkoj.

 

- Od kada sam prvi put čuo da je Jelenu ubio kamiondžija, to mi je zvučalo nelogično. Baš će Nijemac da dođe na nasip u Crvenku i da ubije moju ženu. Crvenku i Borčanci slabo poznaju, a baš će je on znati - ističe Zoran.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.