x

došla kući pa se oglasila

Ana Sević se odmah oglasila kad se vratila sa Darkove svadbe: Objavila video i evo kakvu je poruku poslala!

Ana Sević sa suprugom Danielom Nedeljkovićem stigla na vjenčanje svog bivšeg supruga Darka Lazića kako bi mu uvećala slavlje. Gala slavlje napravili su u jednom restoranu u Pećincima gdje je došlo 520 zvanica.

Kada je stigla na svadbeno veselje sve oči su bile uprte u njih. Ona je na sebi imala crnu mini haljinu sa golim ramenima i dubokim dekolteom, a visoke potpetice nisu izostale.

Sevićka je, sudeći po fotografijana, a i snimcima sa svadbe, bila presrećna što se njen bivši napokon skrasio uz Katarinu, a čim je došla sa veselja, objavila je video na instagramu sa slikama na kojima su ona i njen suprug Daniel, uz pjesmu "Love is in air".


Podsjetimo, Ana je za Kurir otkrila šta je poželjela Darku i Katarinu.

- Darku sam poželjela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vrijeme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo prije naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo. Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovdje. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvijek. Daniel je odmah rekao da se podrazumijeva da idemo na svadbu. Darko je svjestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rješavamo riješimo preko suda, a ovako smo privatno super. Sa sudom smo završili zauvijek, to je bilo prije.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.