x

adminke ane ćurčić objelodanile prepiske

Anini fanovi molili Acu Bulića da je pusti sa njima: Isplivale nove prepiske, Ćurčićeva dijelila instrukcije!

Bivše adminke Ane Ćurčić danas su objelodanile prepiske sa bivšom učesnicom Zadruge!

Fan stranica "Izigrane lavice" nastavila je da raskrinkava Anu Ćurčić. Danas su osvanule privatne prepiske, gdje se ona sa adminkom nekadašnje podrške dopisuje i raspituje o bivšem vanbračnom suprugu Zvezdanu Slavniću i njegovom ocu Moki Slavniću. Ana je pratila sve intervjue koji su davali, a i ocrnila Slavnića.


Međutim, to nije sve, Anina stranica je objavila nove prepiske u kojima im je Ana tražila da Aci Buliću traže dozvolu da sa ženskim društvom ode na kratak odmor. Adminka koja se dopisivala sa njom joj je učinila i od Ace tražila dozvolu, koju je i dobila, a Ana nije bila srećna načinom na koji je njena tadašnja prijateljica to uradila. Pored toga objavljeno je i kako je Ana kovala plan i smišljala idealnu taktiku da od Bulića dobije dozvolu.


- Aj ga ti pitaj kao da me iznenadite - glasila je Anina poruka.

- Bez da ubijaš i praviš uvertiru. Kažeš: "Šta ti misliš da odem na odmor sa drugaricama tad i tad", a gdje ideš i šta da kažem? Koje mjesto? Nema ga na mreži - napisala ja adminka sa kojom se Ana čula, a ona je od Ćurčićeve dobila sliku hotela i još instrukcija.

Anina adminka je nakon toga Anu obavijestila da je od Bulića dobila dozvolu da putuje sa drugaricama, ali se Ćurčićevoj nije dopao način na koji je ona to uradila. 

.

.

.

.

.

ž,

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.