x

ARMIN REKORDER: Buran petak sa Bijedićem! Na njegovim nastupima plaču i žene i muškarci, uvijek se traži karta više! (GALERIJA)

Kako to biva, gdje god Armin Bijedić zakaže nastup, tamo se traži karta više. Na njegovim nastupima je uvijek krcato, pa nije ni čudo ako mu vlasnici diskoteka i klubova daju nadimak "Armin rekorder". 

Bacchus Club

Vojvode Radomira Putnika 73 adresa Lukavica, Republica Srpska, Bosnia And Herzegovina

066/210-825

Popularni pjevač hara bh. diskotekama i klubovima, a nije mu strana ni dijaspora gdje je posebno omiljen. Armin Bijedić je ovoga petka gostovao u klubu Bacchus u Istočnom Sarajevu, a još jednom je opravdao titulu vladara dobrog provoda. 


Kroz klub Bacchus su prodefilovale najveće zvijezde regionalne scene, ali da dobar glas i emocije koje neki izvođač posjeduje ništa ne može nadmašiti pokazatelj je petak iza nas. Armin Bijedić je pokazao kako može izaći na crtu i kolegama koji su na estradi dosta duži niz godina. Kako interesovanjem koje vlada za njegove nastupe, tako i glasom i pjesmom, kada publika pada u trans. 


Svaki provod sa Arminom je u znaku njegovog vrhunskog vokala koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, emocije koju prenosi na publiku, te uzavrele atmosfere. Buran petak u Bacchusu, a za koji je Bijedić bio zadužen će teško nadmašiti bilo koja zvijezda. Zadovoljni posjetioci su uživali u njegovim izvedbama, a kako je Armin proglašen nasljednikom Šabana Šaulića nije ni čudo što su posjetioci više puta naručivali Šaulićeve pjesme. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.