x

NAKON ŠTO JE MLADENOVIĆKIN BIVŠI OBJELODANIO NJIHOVE NOVE ZAJEDNIČKE FOTKE IZ ISTANUBLA, pozvali smo Aleksandru! Pitali smo je za POMIRENJE, a evo šta je ona imala da poruči! (FOTO)

Nakon skandala koji se dogodio u oktobru prošle godine kada je pjevačica Aleksandra Mladenović prijavila tadašnjeg dečka Stefana policiji zbog krađe i prijetnji, ona je više puta isticala da od pomirenja nema ništa, a on je dobio zabranu prilaska pjevačici i napustio Srbiju.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.


Sada je Stefan šokirao sve kada je na Instagrmu objelodanio njihove zajedničke fotke iz Istanbula.

NAJČITANIJA VIJEST:

Tuga u Cazinu: Od posljedica saobraćajne nesreće preminula mlada Emina

Kako svi nagađaju da li je do pomirenja došlo, rešili smo da stupimo u kontakt s pevačicom, međutim, ona nije bila raspoložena.

- Nemam komentar. Pozdrav - bilo je sve što je imala da poruči Aleksandra za Pink.rs.


Podsetimo, poznato je da je Stefan nakon raskida pratio svaki Aleksandrin korak, te čak svakodnevno, postavljao stare fotografije sa pevačicom ne li mnoge zavarao da je došlo do pomirenja. Pevačica je pre par meseci javno otkrila kroz kakvu golgotu je prošla.


- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće. Bili smo zajedno dva meseca.

Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom.

Našle smo ga pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu.

NAJČITANIJANVIJET:

OVO JE BEBA ROĐENA PRVOG DANA NOVE GODINE U POJASU GAZE

Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima - istakla je pevačica.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Autor: Pink.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.