x

Biljoteka i prodavnica zdrave hrane ``PHARMACY & BIO`` od utorka na Skenderiji!

Pored već postojeće u Vogošći, biljoteka i prodavnica zdrave hrane ``PHARMACY & BIO`` je za utorak najavila otvaranje još jedne poslovnice. Naime, 25. jula od 16:30 sati u Privrednom gradu Skenderija, ulica Terezija bb u Sarajevu slijedi svečano otvaranje ove trgovine. Sve posjetioce očekuju divna iznenađenja i pokloni, dok su na dan otvorenja proizvodi iz  ``PHARMACY & BIO`` proizvodnje sniženi za 10%. 

Biljoteka i prodavnica zdrave hrane PHARMACY & BIO

Skenderija, ulica Terezija bb

+38762 110 182

Biljoteka i trgovina zdrave hrane ``PHARMACY & BIO`` je mjesto gdje ćete moći pronaći prirodne preparate, dodatke ishrani, zdravu hranu i savjete za zaštitu vašeg zdravlja i ljepote, te za unapređenje kvalitete življenja.

 

Ljubazno osoblje ``PHARMACY & BIO``  uvijek stoji na raspolaganju i otvoreno je prema svim svojim kupcima i korisnicima. Stoga, svi ste dobrodošli na otvorenje nove poslovnice na sjajnoj lokaciji u Sarajevu,  u Privrednom gradu Skenderija, ulica Terezija bb. Zapišite u svoje podsjetnike, 25. juli od 16:30 sati i budite dio krasne priče. 

 

Posjetite online stranicu biljoteka.ba i doznajte više informacija o ponudama i proizvodnji ``PHARMACY & BIO`` trgovine.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.