x

Peđa Jovanović najavio drugi koncert u Lisinskom: Ja ću dati sve od sebe da to bude za pamćenje

Peđa Jovanović – emotivni pjevač koji je svojim pjesmama, ali i brojnim obradama osvojio srce publike širom regije, u manje od mjesec dana najavljuje i svoj drugi koncert u Lisinskom, 27.3.2024.

Ponosan sam što ću u Zagrebu pjevati i drugi dan. Hvala svima koji dolaze na moje koncerte! Jako me raduje što volite moje pjesme, jer u svakoj mojoj pjesmi ima dio mene. Zahvalan sam Bogu što ga vas imam, dajete mi vjetar u leđa. Publika je pjevačima razlog radi kojeg postoje, a moja publika je zaista posebna i siguran sam da ćemo uživati u Lisinskom, ja ću dati sve od sebe da to bude za pamćenje – poručio je svojim obožavateljima putem Extra FM-a.

Njegove pjesme doista ulaze pod kožu, što potvrđuje novi album koji ne silazi s ljestvica najslušanijih, ali i čak osam održanih koncerata u beogradskoj MTS Dvorani, krajem prošle godine. Na pitanje koliko će koncerata biti u Lisinskom - Peđa je prije manje od mjesec dana odgovorio - Bilo bi sjajno da ih bude više, ali i s jednim ću biti više nego prezadovoljan!

Svi koji žele uživati u romantičnom koncertu u Lisinskom i pjesmama koje postaju bezvemenski hitovi, ulaznice mogu kupiti putem sustava: https://www.ulaznice.hr/web/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.