x

ŠOKANTNE CIJENE

Blogerica u Hrvatskoj platila večeru 800 KM: "Šta bi bilo da sam bila gladna"

Na računu se može vidjeti da su Teona i njeno društvo pojeli pohovane lignje, crni rižoto, sipe, brodet od ribe, kapetanov pjat, a pili su i vino grk

Svi već govore o paprenim cijenama na Jadranu - od visokih cijena smještaja, hrane u trgovinama i na tržnicama, ali i u restoranima. Ovoga puta na cijenu se požalila turistkinja iz Njujorka.

Preporuka konobara

Ona je, naime, na svom putovanju stala na Hvaru, Korčuli i u Dubrovniku.

Brojni regionalni mediji prenijeli su vijest da je blogerica Teona Mango, koja je krajem jula posjetila Hrvatsku, uz brojne bajkovite fotografije i videozapise u kojima je govorila o ljepoti mora te kvalitetu smještaja i ljubaznosti domaćina, istaknula i cijenu jednog obroka koja ju je šokirala.

- Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni - napisala je pored fotografija računa objavljenih na Instagramu koje pokazuju ukupni iznos od 402,42 eura (oko 800 KM).

Na računu se može vidjeti da su Teona i njeno društvo pojeli pohovane lignje, crni rižoto, sipe, brodet od ribe, kapetanov pjat, a pili su i vino grk te kisele vode. U cijenu je uračunato i postavljanje stola, couvert.

Izvrsna hrana

Istaknula je da je hrana bila izvrsna, a sa svojim je pratiocima podijelila i izgled obroka te objasnila o kakvim se jelima radi.

- Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo - napisala je o svom dojmu.

Inače, Teona je prije dolaska u Hrvatsku posjetila Grčku, a nakon Hrvatske uputila se u Crnu Goru. Sa svojim pratiocima dijeli svoje dojmove te sve važne informacije, a na Instagramu je prati skoro 20.000 ljudi, piše Večernji.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.