x

brat i snajka iz pakla

Dalila i Dejan su Davidu slali inspekciju na vrata, prijavljivali lokal s brzom hranom i salon ljepote!

Dalila Dragojević svoju netrpeljivost prema porodici Dragojević nikad nije krila. Međutim, ne samo da ih nije voljela već je, kako prenose mediji, svašta radila kako bi im upropastila život, pa je tako brata svog muža Davida Dragojevića htjela da uništi, i to tada zajedno sa Dejanom. 

- Istina je da je Dalila htjela da otera Davida u zatvor, najtužnije od svega je što je Dejan sve to znao i ćutao. Sve joj je smetalo što Dragojevići rade, prijavljivala je inspekciji njihov salon ljepote u Veterniku, lokal sa brzom hanom, pa je prijetila kako će Davidu poslati inspekciju jer glumi lažnog nutricionistu, daje ljudima planove ishrane na personalnim treninzima, a nije završio školu za to - priča izvor, a interesantno je da je u svemu učestvovao i Dejan što je David i sam pričao. 


- Na sve načine je htjela da im natovari probleme na vrat, izmišljala neke sulude priče, ali kada je shvatila da od toga nema ništa i da neće dobiti ono što je zamislila, odustala je. Dejan nikad nije pokušao da odbrani porodicu, ma šta god ona radila on je bio na njenoj strani. Iskreno se nadam da će po izlasku iz rijalitija shvatiti ko je zaista uz njega i da više nikad neće okrenito leđa porodici zbog neke žena", kaže za Svet izvor blizak porodici Dragojević.

O tome kako mu je zvao inspekciju u lokal svojevremeno je u jednom emisiji pričao i sam David Dragojević: 


-  Dejan je zvao inspekciju kod mene u lokal. Sa majkom ne priča, a sestra se samo jednom oglasila i to upravo tom prilikom kada je to uradio. Dalila i on su govorili kako smo mi željni medija. Majka gleda televiziju, prati šta se dešava sa njenim sinom, plače i nikome se ne javlja na telefon, ne znam kako smo mi to željni medija. Mislim da je on još uvijek pod uticajem Dalile. Kad ga je Dalila odvela pred oltar sa 21. godinom, niko sa naše strane ništa nije znao o tome, cijela ta porodična situacija se izdešavala brzo i iznenada. Ni njegovi prijatelji ne mogu da vjeruju šta se sa njim desilo - rekao je David jednom prilikom u emisiji "Premijera".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Ekskluziva

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.