x

KRITIKOVALA GA

Emina Jahović o Mustafi Sandalu: Da sam se ja bacila u provod kao on, djeca bi ostala po strani!

Pjevačica Emina Jahović je u novom intervjuu govorila o bivšem suprugu Mustafi Sandalu i njegovom odnosu prema njihovoj djeci.

Osvrnula se na medijske napise koji su uslijedili nakon razvoda i tome kako se nosila s njima.

"O meni se pisalo mnogo toga, više u Turskoj. Moj privatni život je bio posvećen samo djeci, a pisali su tamo da sam i ovako i onako i sa ovim i sa onim. Naučila sam da pritisak okrenem u nešto kreativno. Za mene je ogovaranje kriminalno ponašanje, kao i osude, a kad ne znaš o nekome nešto. To je prije svega veliki grijeh. Ja ne govorim da ću biti lažov, nego nećete imati pravo da znate moju istinu", kazala je.


Mustafa je ovog ljeta oženio Melisu Sutsurup. Emina je navela da je zbog novog braka zapostavio sinove Jamana (14) i Javuza (10).

"Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to da se moj bivši muž oženio, a ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti djeci. Stvarno mu želim mnogo sreće. Uvijek će biti moj prijatelj i otac moje djece, ali da sam se ja bacila u provod, djeca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem pa se kontrolišem. Želim se posvetiti njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo. Nadam se da ću i ja naću srodnu dušu", zaključila je u emisiji "Ekskluziv".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.