x

ŠUŠKA SE

Evo koja pjevačica ulazi u Zadrugu 7! Zahtijevala posebne uslove od produkcije, a zaradiće čitavo bogatstvo: Svi je jako dobro znate!

Nada Topčagić poznata je kao luckasta osoba koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zato je imala svih ovih godina mnogo poziva da uđe u rijaliti, ali na to nije pristajala.

Međutim, pjevačica je sada navodno sa čelnicima Pink televizije dogovorila ozbiljnu cifru za ulazak u Zadrugu 7, kao i posebne uslove jer tamo želi da se osjeća kao prava zvijezda.

– Nada nije htjela da čuje za rijaliti, ali je nakon mnogo ubjeđivanja pristala da popriča sa produkcijom. Stvarno su joj ponudili specijalne uslove koje niko, nikad u rijalitiju nije imao. Kako je sada koncept rijalitija potpuno drugačiji i biće dosta javnih ličnosti, Nadi se svidjelo jer su već neke njene kolege potpisale ugovor. Znam da je tražila dosta novca, ali i uslove poput tih da ima svoje kupatilo koje će dijeliti sa jednom koleginicom, da može da spava popodne i da ne spava u sobi sa svima, već da ima apartman- priča izvor za medije i dodaje:


Striktna je bila da u toaletu nema kamera. Nada je preduhovita, ima mnogo dogodovština tako da nju ne možeš da ne voliš. Koliko znam, ona će tamo biti specijalna gošća, te je naglasila da može da ostane svega tri nedjelje.


Podsjetimo, voditelj Marko Đedović otkrio je detalje vezane za novu sezonu rijalitija, ali i iznio informaciju da u "Zadrugu 7 Elita" ulazi popularna pjevačica i da će se mnogi iznenaditi kada je budu ugledali, a da li je zaista Nada u pitanju, ostaje da saznamo.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.