x

Gala otvorenje Caffe-a Istanbul uz Anabelu Atijas i brojne goste!

Novo mjesto u gradu, sasvim drugačije od svih dosadašnjih, koje će bez sumnje postati omiljeno okupljalište brojnim ljubiteljima ugodnog provoda ove subote, 1. novembra je otvorilo vrata brojnim gostima. Caffe Istanbul ovom gradu će ponuditi potpuno novi vid kvalitetnog provoda, vrijednog pažnje, a već na samom otvorenju smo svjedočili senzacionalnom gala otvorenju, kojem je prisustvovala i pjevačica Anabela Atijas u društvu supruga Andreja. 

Naime, napokon je otvoren Caffe Istanbul čiji rad se iščekivao duže vrijeme. Vrhunski opemljen uz najbolje ponude i nargilu, Caffe Istanbul obećava kako će napokon priuštiti jedan kvalitetan provod ne samo Sarajlijama, već i turistima, a zbog kvaliteta koje posjeduje nema sumnje da će vrlo brzo privući veliki broj istih. Već na samom otvorenju mogli smo vidjeti dosta raspoloženih gostiju, a među kojima je bila pjevačica Anabela Atijas, koja se nalazila u društvu svog supruga Andreja. 

 

Caffe Istanbul se itekako izdvaja od svih ostalih objekata, jer sami ambijent mami da se uživa u ugodnoj muzici koju možete čuti, dok nargila pruža maksimalan ugođaj. Prelijepo uređen Caffe Istanbul za vas je pripremio i ostale sjajne ponude, a bogat izbor istih će bez sumnje ispuniti vaša očekivanja. Kada je u pitanju Caffe Istanbul ono što je sigurno jeste da ćete tamo uživati kako u noćnoj, tako i dnevnoj varijanti. Ljubazno osoblje će vas spremno dočekati, a da ćete se tamo i vrlo rado vraćati garantira ekipa Ekskluziva.ba portala. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.