x

težak period

Hospitalizovana kćerka Tamare Đurić: Starleta prolazi kroz težak životni period...

Starleta Tamara Đurić prolazi kroz veoma težak period s obzirom na to da joj je kćerkica Tamara hospitalizovana.

Đurićeva je sama na svom profilu objavila da joj je kćerkica u bolnici, a djevojčici se na ruci može vidjeti i braunila.

Ipak, djeluje kao da je starletina kćerka Tamara bolje, s obzirom na to da je razgovarala s majkom koja joj je čitala bajke.


Za sada nije poznato zbog čega je kćerka Đurićeve morala u bolnicu, ali s obzirom na to da je Đurićeva dobro raspoložena, djevojčicino stanje je dobro i one će vjerovatno uskoro biti otpuštene na kućno liječenje.

Podsjećanja radi, starleta Tamara Đurić nedavno je boravila u Turskoj, a povod je bio operacija, kojom je bukvalno promijenila lični opis. Ona je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina.


- Otprilike sam imala 100 intervencija, sve sam na sebi radila. Prvi put sam uradila grudi sa sa mojih 18 godina. Tad je bio prvi put i bilo je jako komplikovano u odnosu na sada, zato što je trebalo uvjerenje psihijatra, iako sam bila punoljetna, trebao mi je potpis roditelja da bih uradila tu intervenciju, jer su doktori željeli da znaju zbog čega jedna mlada djevojka želi da radi grudi - rekla je Tamara Đurić jednom prilikom za Informer.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.