x

nije sve skupo

Jeftinije nego kod nas u gradu: Račun iz slastičarne kraj mora u Hrvatskoj ostavio sve u čudu! Ko kaže da je preskupa? (Foto)

Ugostitelji sa hrvatskog primorja su nerijetko na tapeti oštrih komentara zbog previsokih cijena, a sada nam stiže jedan pozitivan primjer iz Baške Vode. 

Da cijene na moru u Hrvatskoj znaju biti paprene i da nisu za svačiji džep znaju i ptice na grani, ali u moru onih koji iskorištavaju turističku sezonu se pronalaze i oni koji su sušta suprotnost od enormno visokih cijena. 


Sjesti popiti kafu ili piće, pojesti sladoled, pizzu ili neki drugi ručak mnogima je nezamisliva scena zbog učestalih računa sa visokim cijenama koje kruže internetom, ali da nije sve tako crno pokazuje račun iz Baške Vode koji ima vjerovatno iste cijene ugostiteljski objekti kao u svakom gradu. Ako ne, i manje. 


Igor Brezar, vlasnik sarajevske frizersko-kozmetičke Akademije Brezar je na svom Facebook profilu podijelio sliku računa iz Baške Vode, gdje ljetuje, a na kojem se vidi da je cijena kolača 2,70 eura, a cijena kafe 1,60 eura. Uz to je napisao: "Evo za sve koji kažu da je Hrvatska preskupa, račun od jutros iz Baške Vode iz slastičarne na šetalištu. Za ove novce ne možete u gradu pojesti ovo isto za iste novce". 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.