x

Kćerka Elme Sinanović se udaje za šeika: Hulija odlazi u Katar da živi, prema njoj se odnose kao prema princezi

Život s moćnim šeikom mnogima zvuči kao bajka, a taj film živi Hulija Sinanović, kćerka čuvene pjevačice Elme Sinanović.


Prije nekoliko mjeseci regionalni mediji su pisali da se Hulija udaje, i to za bogatog šeika u Kataru.

Prema priči jedne od Elminih koleginica koja je željela da ostane anonimna, pjevačica je oduševljena budućim zetom, ali za sad je misteriozna, o detaljima svadbe svoje kćerke ne želi da govori javno kako se nešto ne bi izjalovilo.

Elma je oduševljena budućim zetom. Tamo su svi očarani Hulijinom ljepotom.

Odnose se prema njoj kao prema princezi. Oni se zabavljaju već neko vrijeme i odmah su svi znali da su stvoreni jedno za drugo – rekao je izvor i dodao da Hulija živi na relaciji Katar-Srbija, ali da će se u nekom trenutku u potpunosti preseliti tamo.

Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvijek je podržavala njene izbore pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posjetiti Katar – priča izvor.

Elminu mezimicu javni život previše ne zanima, iako je veoma talentovana za muziku.


Prije nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da mijenja imidž – ispričao je izvor.

Ipak, sama pjevačica je nedavno za medije priznala da uskoro odlazi za Katar i da je već na strani svog budućeg zeta.


“Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta.

Podržavam ga i unaprijed žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni.


Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je, samo crno-bijelo, nema ništa sivo.

Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto – uz osmijeh je pred kamerama emisije “Ekskluzivno” rekla je Elma koja je poznata po hitovima: “Gradske priče”, “Korak do dna” i brojnim drugim, piše Nova S.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)




KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.