x

"VELEPNI OBJEKAT"

Lana Pudar je izdominirala u Beogradu, a sada su iz njenog kluba žestoko prozvali političare: Hvala vam što još nemamo bazen

Jer kako ste nam više puta rekli i obećali, kada ako ne sad i kome ako ne Lani, najvećem ambasadoru našeg grada i države, naveli su iz Orke


Briljantna bh. plivačica Lana Pudar pokorila je Evropu i osvojila tri zlatne medalje na Evropskom juniorskom prvenstvu u Beogradu.

Sjajna Lana je postavila i tri nova rekorda u disciplinama 50 metara delfin, 100 metara delfin i 200 metara delfin.

Sada su se oglasili iz njenog Kluba vodenih sortova Orke koji su prozvali nadležne političare jer Mostar i Lana Pudar još uvijek nemaju olimpijski bazen.

Iz Orke su naveli sve vrhunske rezultate koje je čudesna Lana Pudar ostvarila u periodu iza nas.

- Hvala od srca ljudima sa banjalučkog, sarajevskog i trebinjskog bazena na fenomenalnim uvjetima rada koje nam omogućavaju kada odlazimo na treninge van našeg grada.

I normalno, jedno veliko hvala čelnim ljudima grada Mostara na velelepnom objektu olimpijskog bazena u Mostaru, čiji se jasni obrisi nalaze na ovim slikama.

Hvala vam na tome što se sve učinili da ubrzate sve potrebne procedure, kako bi se ovaj objekat izgradio u što kraćem vremenskom periodu.

Jer kako ste nam više puta rekli i obećali, kada ako ne sad i kome ako ne Lani, najvećem ambasadoru našeg grada i države - poručili su iz Kluba vodenih sportova Orke.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.