x

filmski partner već 26 godina

L'Oreal Paris na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala: Glamurozna izdanja gostiju! (Foto)

Kada brendovi sebi zadaju visoke ciljeve i zadatke, od istih i očekujemo, ali i dobijemo mnogo. Jedan od beauty brendova koji se posebno istaknuo na tom putu svakako je L'Oreal Paris. Također je brend koji je filmski partner već 26 godina, a pored podrške koje su pružili i filmskom festivalu u Cannesu, ove godine se vratio i u Sarajevo kao službeni makeup partner. Kažu za sebe da su mnogo više od makeup brenda, a njihov cilj osnaživanja žena kako kroz proizvode koje predstavljaju, tako i kroz mnoštvo inicijativa potvrđuje upravo to.

Kroz Sarajevo Film Festival predstavili su beauty inovacije i trendove, ali i promovirali talent, raznolikost i slobodu izražavanja. Njihov tim profesionalaca je zadužen za nezaboravna beauty izdanja gostiju i sudionika Festivala, čime su potvrdili svoj status u oblasti ljepote, inovacije i glamura.


Džejla Ramović

Ljetna noć u Sarajevu je tako upotpunjena elegantnim L'Oreal događajem koji je Festivalu dao dodatnu magičnu, ali i glamuroznu notu. Event je ovo koji će se pamtiti po najzanimljivijim festivalskim izdanjima koji su odgovorili na elegant dresscode.


Adna Hajdarević, Mirza Mustafagić i Ters Bosanka (Merjem Nuhić)

I naše je uredništvo posjetilo sada već tradicionalni L'Oreal Paris događaj u sklopu Sarajevo Film Festivala tik do crvenog tepiha. Uživali smo u profinjenom ambijentu, zdravicama brendu, druženju s bliskim ljudima, ali i stilskim izdanjima gostiju koja će zasigurno obilježiti modu Festivala ove godine.

Duge haljine, all black izdanja, Barbie look, šljokičasta izdanja - You name it! Gosti su u Sarajevu sinoć odgovorili na modni zadatak i postavili ljestvicu više za sva naredna dešavanja. 


Dejana Rosuljaš

.

.

.

..

.

.

Izvor: Bonjour.ba
Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.