x

za operaciju dala oko 4.000 eura

Maja Marinković se uvukla u farmerke i ponosno pokazala zadnjicu od 420 kubika!

Starleta Maja Marinković pokazala je rezultate nakon ugradnje silikona u zadnjicu. Naime, starleta je stavila 420 kubika u zadnjicu, a kako je istakla, mjesec dana će morati da odmara, uglavnom ležeći na stomaku.

Maja nije dugo izdržala, te je svega par dana nakon operacije obukla uske farmerke, te ponosno pokazala rezultate.

Starleta je pozirala ispred ogledala, a kada je okrenula leđa, rezultati su bili i te kako vidljivi.


Podsjetimo, operacija povećanja zadnjice košta oko 4.000 eura, a domaći mediji su pisali da je Maja na plastične operacije potrošila čak 30.000 eura. Uradila je grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve...

Starleta je poslije operacije imala snage da razgovara sa medijima.


- Osjećam se zaista dobro, s obzirom na to da je to tek svježe. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se savjeta ljekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dvije nedjelje, za mjesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu - rekla je Maja, a onda se dotakla ulaska u "Zadrugu 7 - elite".

- Otom-potom za "Zadrugu 7", ne bih na tu temu, moram prvo da se oporavim. Želim da mi sve ovo protekne kako treba - rekla nam je ona.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.