x

Milanovoj majci ljekari otkrili rak, ali nisu mogli da joj pomognu: Lijek je pronašla u poznatom manastiru

Majka Milana Stankovića ozdravila u manastiru

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Pevač Milan Stanković i dalje šokira javnost svojom odlukom da napusti muzičku karijeru i posveti se manastirskom životu, ali malo ko zna da je razlog za okretanje veri bilo čudesno isceljenje njegove majke.

NAJČITANIJA VIJEST:

KAKVA MRAZICA! JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA HAOS U STUDIJU - SJELA MU U KRILO PRED SVIMA BEZ IMALO SRAMA!

Milan je tokom pandemije koronavirusa vodio bitku za zdravlje svoje majke koja je duže vreme bolovala od teške bolesti, a pevač je na sve načine pokušavao da joj pomogne.

Rezultati nisu bili dobri, ni ohrabrujući, međutim, majka Milana Stankovića je ozdravila.

– Svi se pitaju šta je Milanu, zašto je batalio karijeru kad je bio najuspešniji i otišao u manastir, a niko ne zna kroz kakvu je borbu prošao.

Majku je izlečio u manastiru i to mu je bio znak koji je pravi put za njega.

Muzika širi ljubav,

slažem se, ali Milan radi na nečem mnogo većem.

Kao što je pomogao majci, tako želi i ostalim ljudima koji su teško bolesni.

On je išao na Svetu Goru jer radi na otkrivanju melema protiv karcinoma, to je potvrdio i teolog Miloš Stojković – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

Majka Milana Stankovića mesec dana boravila u manastiru

Milan se u manastiru Podmaine, u Budvi, molio za njeno zdravlje i isceljenje duše i tela, a potom je i odveo u svetinju kako bi konstantno bio uz nju.

Milanova majka je u manastiru pored Budve provela oko mesec dana, a za to vreme monasi su joj redovno čitali molitve i pomazivali je svetim uljem.

Majka Milana Stankovića redovno je prisustvovala i bogosluženjima u manastirskoj crkvi, a već posle nekoliko nedelja bila je bolje.

Nakon povratka iz manastira, na kontroli, Milanovoj majci saopštili su da se bolest potpuno povukla, i lekari su bili šokirani rezultatima.

Milan je ubeđen da je do ozdravljenja došlo zbog pomazivanja osvećenim uljem, koje se koristi u svetoj tajni jeleosvećenja već vekovima.

NAJČITANIJA VIJEST:

Ko je pjevačica koja hara u BiH

S vremenom, u manastiru Podmaine pronašao je svog duhovnika, te je uz njegove mudre savete i podršku shvatio da baš na tom svetom mestu želi da kroz razna poslušanja i poslove pripremi sebe za monaški put, čemu već neko vreme stremi.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

svet-scandal.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.