x

MILJANA BILA SA ČETIRI DECENIJE STARIJIM PEJVAČEM? OGLASIO SE I RASKRINKAO SVE: “SPAVALA JE SA MNOM U KREVETU 15 DANA!”

Nakon što je Miljana Kulić tokom jedne svađe sa bivšim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom i njegovom djevojkom Teodorom Delić, iznela šokantne tvrdnje da su Era Ojdanić i njegov unuk bili intimni sa njom, oglasio se i pj odevač.

Era Ojdanić se, naime, uključio u emisiji “Pitam za druga” u kojoj je prokomentarisao izjavu Miljane Kulić.


Nedavno si upao u jednu aferu u “Eliti”, Miljana Kulić je rekla da si ti imao odnose sa Teodorom, ali ne samo ti, nego i tvoj unuk – rekla je voditeljka.

– To je čista laž, ne mogu da vjerujem da mogu da se služe takvim stvarima na jednoj takvoj televiziji i takvom šou programu. Miljana je spavala kod mene u krevetu u drugom rijalitiju 15 dana, ja znam kako ona diše i kako se ponaša. Ona kada nešto smisli i lupi to otkida na sve strane. Miljani ako neko kontrira nešto, on je propao čovek – rekao je Ojdanić.


– Da li je možda tvoj unuk imao neki prijateljski odnos ili nešto više sa Teodorom Delić – pitala je Anastasija.

Pa ne kontrolišem ja mojih pet unuka, sad ja treba da idem i da kontrolišem da li su imali nešto sa nekim. To je glupo i odvratno…Istina je da je to čista izmišljotina, izmislila je da bi skrenula pažnju na sebe. Stojim iza toga da nije istina – rekao je Era.

pulsonline.rs


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.