x

progovorila o privođenju

Nakon toliko godina Soraja se uključila uživo u program: Čupave obrve u prvom planu!

Soraja Vučelić sa sinom Kanom trenutno boravi sa Crnoj Gori, a tom prilikom progovorila je o majčinstvu i o svom privatnom životu, kao i o proširenju porodice.

- Došli smo da ga upoznam sa braćom i sestrama. On uživa. Jako je porastao, jako je napredan i mogu da se pohvalim. U Bodrumu smo uživali, ovdje su prevelike gužve. Moj sin nikad neće postati poznat, ja ne volim da se eksponira, ni svog izabranika, ni sina ne bih eksponirala. Moja popularnost pripada prošlosti - rekla je ona za "Premijeru" i dodala:


- Kan je dijete za poželjeti, život mi se promijenio zbog njega, sada je on prioritet. Radimo na proširenju porodice, jedva čekamo da on dobije pojačanje. Sad sam totalno spremna za to. On mnogo voli djecu.

Soraja se dotakla i nedavne situacije kada je bila privedena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.


- Moja greška, svakom može da se desi. Bilo je jedan promil, to je dvije čaše pića. Ne treba voziti kada se popije. I prije nego što sam izašla na slobodu mnogo se pisalo o tome, i više nego što je trebalo.

Inače, Soraja je nedavno privukla veliku pažnju svojim izgledom, odnosno obrvama. Starleta je promijenila imidž i pustila duge obrve, kojima mnoge šokira.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.